| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
طرز تهیه نوشیدنی لاغری؛ ۱۰ نوشیدنی چربی سوز که باید بشناسید
عوامل زیادی بر ارزش سیرکنندگی غذاها مؤثرند. نرخ کالری دریافتی یا سیرکنندگی غذاها را با معیاری بهنام «شاخص سیری» اندازهگیری میکنند. شاخص سیری باتوجهبه توانایی غذاها در سیر کردن افراد و کاهش گرسنگی و کالری دریافتی در ادامهی روز محاسبه میشود. بعضی غذاها بهتر از بقیه باعث سیری میشوند و از پرخوری جلوگیری میکنند.
غذاهای سیرکننده شاخصهای زیر را دارند:
تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد |